Stemningsfuld jul med Fjerritslev Rejser

Fjerritslev Rejser arrangerer blandt andet en stemningsfuld juletur til Berlin 5.-8. december 2015. Foto: Wolfgang Scholvien, VisitBerlin
Fjerritslev Rejser arrangerer blandt andet en stemningsfuld juletur til Berlin 5.-8. december 2015. Foto: Wolfgang Scholvien, VisitBerlin
Selskabet har ikke færre end fem ture til de berømte julemarkeder på programmet, som også omfatter korte og lange busrejser i ind- og udland

Fjerritslev Rejser har et omfattende program med busture både i Danmark og rundt i Europa, og lige nu står julen for døren med en række stemningsfulde oplevelser på julemarkederne i Tivoli, Lübeck, Flensborg, Celle/Hamborg og ikke mindst Berlin.

Juleturen til Berlin er en minirejse over fire dage 5.-8. december, og deltagerne vil her opleve den tyske hovedstad forvandlet til et gigantisk og farvestrålende julemarked, hvor man kan gøre spændende indkøb til både julebordet og til at lægge under træet.

– Der bliver naturligvis også lejlighed til at komme på byrundtur og se en række historiske steder med lokal guide i bussen, fortæller Hans Jørgen Holst, der sammen med ægtefællen Laila Holst er indehaver af Fjerritslev Rejser samt Fjerritslev Taxi & Busser.

2016 med nyheder på programmet

Kataloget for 2016 er undervejs og vil ligesom kataloget for i år, der er på hele 64 sider, være fyldt med oplevelsesmuligheder for enhver smag.

De europæiske hovedstæder som Berlin, Prag, Budapest, Amsterdam og Stockholm er altid på programmet, og hertil kommer storslåede naturoplevelser i nogle af Europas smukkeste egne med bjerge, skove, søer og floder.

Blandt nyhederne i 2016 er Gardasøen i det nordlige Italien, Sauerland og Berleburg i det centrale Tyskland – med besøg på Prinsesse Benediktes slot – samt Wartburg med byens berømte Luther-borg i det tidligere DDR.

Cirkusrevy og Charlie

Ud over de længere rejser af 4-9 dages varighed tilbyder Fjerritslev Rejser også korte ture på 1-3 dage, ofte rundt i det danske landskab og med besøg i hovedstaden eller andre interessante byer.

Til de meget populære rejsemål hører Cirkusrevyen i de traditionsrige omgivelser på Dyrehavsbakken nord for København, og i 2016 bliver der endvidere lejlighed til at komme med til Charlie i Parken, som er et hyggeligt og folkeligt arrangement med de kendte numre fra dansktoppen på repertoiret.

Også skræddersyede ture

Rejsekataloget kan også bruges af foreninger, virksomheder og institutioner, som gerne vil tilrettelægge en individuel rejse for medlemmer, bestyrelse eller personale.

– Vi har for eksempel lavet skræddersyede ture til Bruxelles og Strasbourg, men det kan også være korte udflugter rundt i Danmark som et besøg på Sprogø eller i Fængslet i Horsens, oplyser Hans Jørgen Holst, der har en meget lang erfaring som rejseleder og chauffør overalt i Europa.

Tryghed og kvalitet

– For os er nøgleordene tryghed og kvalitet på hele rejsen. Der er god tid til at opleve de enkelte seværdigheder, og vi har aftaler med kyndige guider, der kan gøre oplevelsen af turen ekstra spændende. Desuden er rejselederen altid klar til at hjælpe med de spørgsmål, der opstår undervejs, og ingen bliver overladt til sig selv, medmindre man ønsker at gå på egen hånd, når der ikke er andet på programmet, understreger Hans Jørgen Holst.

– Alle rejser foregår i moderne og behagelige turistbusser, og på flerdagsturene overnatter vi på hoteller af god standard, tilføjer han.

Fjerritslev Rejser har også gjort det let at stå på bussen ved at have et omfattende antal opsamlingssteder rundt om i hele Nordjylland – inklusive Thy og Mors – samt ned langs den østjyske motorvej.

Artikel fra Magasinet NORD november 2015, udgivet af NORDJYSKE Medier

Scroll to Top