Ny introduktion til Han Herred i tekst og billeder

Han Herred Turistforenings nye hæfte.
Han Herred Turistforenings nye hæfte.
Han Herred Turistforening har netop udgivet et hæfte, som er en guide til Han Herreds natur, seværdigheder og historie

Udgivelsen har titlen »Han Herred – den skønneste plet i kongeriget«, inspireret af Frederik VI’s besøg i Grønnestrand i sommeren 1824.

Med hæftet i hånden bliver du taget med på en spændende rejse, der begynder ved Bulbjerg og fortsætter langs Jammerbugten til Tranum Strand. Videre går turen over Brovst til Øland, og herfra fortsættes langs Limfjorden til Vejlerne og Hannæs.

Indimellem tages afstikkere ind i landet til eksempelvis Klim Bjerg, Bratbjerg Søerne, Tingskoven og Husby Hole.

Sluttelig besøges Fjerritslev, hvor Han Herreds vartegn – den stolte hane – knejser over hustagene og vidner om, at der her på denne egn lever et ukueligt folk, som altid har forstået at indrette sig på de udfordringer og levevilkår, som beliggenheden i et temmelig forblæst hjørne af Danmark byder på.

En befolkning og en egn, der altid tager godt imod sine gæster, så endnu flere får øjnene op for, at Han Herred med sin store naturrigdom er den skønneste plet i kongeriget!

Mattias Bodilsen har taget samtlige 92 fotografier, der er anvendt i hæftet. Sigurd Christensen og Ejgil Bodilsen har udarbejdet tekst, mens FJ Press står for layout og grafisk tilrettelæggelse, og Fjerritslev Tryk har forestået trykningen.

Hæftet, der er på 48 sider og udført i flot papir- og trykkvalitet, fås hos turistbureauer, hoteller mfl.

Scroll to Top