Klitrosen opdeles i hoteldrift og ferieboliger

Rikke Ejsenhardt Muus glæder sig over, at der nu er skabt en solid basis for den fremtidige drift af Klitrosen i respekt for stedets stolte traditioner, der går tilbage til Karoline og Marinus Pedersens oprindelige badepension i 1916. Hele næste år vil stå i 100-års jubilæets tegn, fortæller hun. Foto: Ejgil Bodilsen
Rikke Ejsenhardt Muus glæder sig over, at der nu er skabt en solid basis for den fremtidige drift af Klitrosen i respekt for stedets stolte traditioner, der går tilbage til Karoline og Marinus Pedersens oprindelige badepension i 1916. Hele næste år vil stå i 100-års jubilæets tegn, fortæller hun. Foto: Ejgil Bodilsen
– Nu kan vi igen se fremad. Ikke mindst til at fejre Klitrosens 100-års jubilæum i 2016, fastslår hoteldirektør Rikke Ejsenhardt Muus, efter at bygningerne er overtaget af en ny investor, som selv vil koncentrere sig om det igangværende ferieboligprojekt på hotelgrunden

Der er nu skabt ro omkring den fremtidige drift af Klitrosen Hotel & Restaurant i Slettestrand, efter at bygningerne har været på tvangsauktion i begyndelsen af oktober.

Den hidtidige forpagter, Rikke Ejsenhardt Muus, fortsætter uændret den daglige drift af hotellet, mens bygningerne nu er overtaget af Kim Madsen fra Aarhus.

Kim Madsen vil for sin del koncentrere sig om udviklingen af det igangværende feriehusprojekt på arealerne ved siden af hotellet. Her er der foreløbig opført seks dobbelthuse, og der ligger planer klar for opførelse af yderligere 56 boliger fordelt på flere etaper. Kim Madsen var fra 2004 og tre år frem selv medejer af Klitrosen og stod bag udviklingen af idéen om attraktive ferieboliger i tilknytning dertil.

Hotel og feriehusprojekt adskilles

– Klitrosen er et fantastisk sted, og jeg har fuld tillid til, at Rikke Ejsenhardt Muus og hendes stab er de helt rigtige til at stå for driften af selve hotellet, siger Kim Madsen.

Klitrosen er dermed delt op i to, således at hotel og feriehusprojekt er to adskilte aktiviteter. Rikke Ejsenhardt Muus har samtidig fået en treårig option på at overtage selve hotelbygningerne inklusive de to værelsesbygninger mod syd og »Pandekagehuset« mod øst.

– Jeg ser det som noget positivt, at der nu igen kommer gang i byggeprojektet mod nord, og jeg glæder mig til samarbejdet med Kim Madsen om at skabe synergier mellem ferieboligerne og hotellet, fastslår Rikke Ejsenhardt Muus.

Den netop gennemførte tvangsauktion havde sin baggrund i, at ægtefællen Mads Ejsenhardt Muus i foråret gik personlig konkurs efter et uheldigt salg af virksomheden Muus Svejseteknik tilbage i 2013. Mads Ejsenhardt Muus købte Klitrosen-komplekset i 2011 sammen med en kompagnon og blev året efter eneejer indtil konkursen i år.

100-års jubilæum i 2016

– Nu er der gjort rent bord, og vi kan igen se fremad. Ikke mindst til, at vi i 2016 kan fejre Klitrosens 100-års jubilæum, hvor vi planlægger en perlerække af spændende aktiviteter hen over hele året, fortæller Rikke Ejsenhardt Muus. Hun glæder sig samtidig over, at forpagtningen af hotellet siden i foråret har udvist et flot økonomisk resultat.

Klitrosen Hotel & Restaurant har fundet sine egne nicher i forhold til de andre hoteller i Slettestrand, som Rikke Ejsenhardt Muus i øvrigt har et godt kollegialt samarbejde med, ligesom hun personligt lægger stor energi i forskelligt projekt- og foreningsarbejde, som har til formål at understøtte udviklingen af turistdestinationen Slettestrand-Svinkløv.

– Vi har slået vores navn fast som et hotel med høj kvalitet og service og har ikke mindst fået stor ros for vores bryllupsarrangementer med det helt store udstyrsstykke i form af flotte draperinger i festlokalet. Men vi kræser også for de små, intime selskaber. Alle skal føle sig velkomne hos os.

Flere og flere familier benytter sig af Klitrosens faciliteter og unikke beliggenhed midt i den storslåede natur til fætter-kusine-fester og andre anledninger til at være sammen på tværs af generationerne. Ligeledes er Klitrosen i de forløbne år med parret Ejsenhardt Muus i spidsen blevet kendt for sine populære foredragsarrangementer, senest med tv-journalisten Jesper Steinmetz.

Fortsætter med sin faste stab

Rikke Ejsenhardt Muus fortsætter forpagtningen med sin faste stab, som tæller chefkokken Thomas Ejsenhardt Larsen og souschef Merete Toft Pedersen, der lige så ofte som Rikke selv er den, der tager imod gæsterne.

– Desuden har vi nu to kokkeelever, idet Morten Juul Kristensen netop har fået selskab af Andreas Busk i køkkenet hos Thomas. For mange af vore gæster er det vigtigt at forvisse sig om, at det netop er Thomas, der har det store overblik, når de spiser hos os, tilføjer Rikke Ejsenhardt Muus.

Sidste nye tiltag på Klitrosen er en wellness-afdeling, så overnattende gæster kan blive ekstra forkælet ud over det kulinariske.

Scroll to Top