Nordjyske vvs-installatører får fælles udstillingsvindue i Aalborg

Søren Dybdal Hansen bliver daglig leder hos Nordjysk Bad & Idé Center i City Syd. Foto: Mattias Bodilsen
Søren Dybdal Hansen bliver daglig leder hos Nordjysk Bad & Idé Center i City Syd. Foto: Mattias Bodilsen
Andelstanken får nyt liv, når Nordjysk Bad & Idé Center åbner på Stenbukken 3B fredag 6. november med landsdelens eneste specialbutik inden for badeværelsesmiljøer – NOVI har godkendt projektet som VIP-iværksætteri

Nordjyske vvs-installatører – herunder Agesen VVS i Fjerritslev og Brovst – står bag en nyskabelse af de større i landsdelens erhvervsliv, når Nordjysk Bad & Idé Center åbner på Stenbukken 3B lige op ad Hobrovej i Aalborgs City Syd.

Dørene åbner for kunderne fredag 6. november kl. 10, men allerede dagen forinden markeres begivenheden med en reception kl. 11-17.

Butikken bliver et sandt mekka for alle, der går med tanker om nyt badeværelse, idet man her finder ikke mindre end 30 færdige opstillinger, som kan inspirere til indretning af boligens mest intime rum.

Behov for nytænkning

Nordjysk Bad & Idé Center er ikke blot den eneste butik af sin art i hele Nordjylland. Der er også tænkt utraditionelt i opbygningen af den organisation, der ligger til grund for centret.

Ejerkredsen udgøres af syv lokale vvs-virksomheder, som fandt sammen, efter at det grossistejede Bad & Design på Håndværkervej i Aalborg lukkede i november sidste år.

– Dermed måtte vi finde en ny platform for et fælles udstillingsvindue, som de nordjyske vvs-installatører kan henvise kunderne til, når det gælder at tage en af de vigtigste beslutninger for familiens boligindretning og trivsel. Der er jo ingen vvs-firmaer, der på egen hånd magter at indrette showroom af større dimensioner, påpeger Søren Dybdal Hansen, der bliver daglig leder hos Nordjysk Bad & Idé Center.

Beslutningen blev at danne et selskab, der til enhver tid skal have mellem fem og otte medejere, så ingen enkeltvirksomhed kan købe de øvrige ud.

Nordjyske vvs’ere i partnerskab

Landsdelens 217 vvs-virksomheder har fået tilbud om at blive +partnere, hvor man for et overkommeligt beløb tegner et medlemskab og derved har mulighed for at få en fortjeneste af det salg, der kommer ud af at henvise ens kunder til butikken i City Syd. Og interessen for at blive +partner er allerede stor.

Ethvert salg af badeværelsesmiljøer og -udstyr foregår direkte mellem kunden og Nordjysk Bad & Idé Center, mens det ofte vil være +partnerne, der formidler kontakten og udfører det håndværksmæssige.

– I virkeligheden er det andelstanken, der her får nyt liv. Selv om hver enkelt passer sin egen virksomhed, er der åbenlyse fordele ved at stå sammen og indskyde et beløb for at skabe merværdi, fastslår Søren Dybdal Hansen, der har mere end 25 års erfaring i branchen, henholdsvis i grossist- og detailleddet.

Idéen har vakt berettiget opsigt – ikke blot i Nordjylland, men også i det midtjyske område – og midt i august blev projektet godkendt af NOVI som VIP-iværksætteri for en femårig periode.

Scroll to Top