Afrikansk kor medvirker ved tværkulturel kirkesøndag

Missionary Band. Foto: Ove Petersen
Missionary Band. Foto: Ove Petersen
»Missionary Band«, der har hjemsted i Vesthimmerland, skal gøre dagen til en helt speciel oplevelse

Det venter en oplevelse ud over det sædvanlige, når det farverige kor »Missionary Band« optræder ved en tværkulturel søndag i Fjerritslev 6. oktober 2013.

Koret har hjemsted i området Farsø-Løgstør-Fjerritslev og ledes af præsteparret Masudi Herman og Clementine Bahati, der bor i Fjerritslev og i øvrigt driver en nystartet genbrugsbutik i Søndergade 6 til fordel for forældreløse børn i hjemlandet Congo og i Uganda, hvorfra de som FN-kvoteflygtninge kom til Danmark for seks år siden.

Det er anden gang, der holdes tværkulturel søndag i Fjerritslev. Dagen begynder med gudstjeneste i Fjerritslev Kirke, hvor IM’s nyansatte tværkulturelle konsulent, cand.theol. Krista Rosenlund Bellows, prædiker. Sognepræst Niels Jørgen Langdahl er liturg, og under prædikenen er der særskilt børneprogram i dåbsværelset i Kirkecentret.

Derefter fortsættes med fælles frokost i Kirkecentret, idet hver enkelt familie medbringer mad til et stort tag selv-bord.

Ud over et møde med koret »Missionary Band« byder eftermiddagsprogrammet også på fællessang og et indlæg ved Krista Rosenlund Bellows, der vil fortælle om mulighederne i og værdien af at lære mennesker at kende på tværs af kulturelle og sproglige forskelle. Imens er der sørget for aktiviteter for børn og juniorer.

Programmet slutter med fælles kaffebord.

Den tværkulturelle søndag er et samarbejde mellem Fjerritslev Kirke og afdelingerne af Fjerritslev IM samt børne- og ungdomsorganisationen Afrika InTouch. Ligeledes bakker lokalforeningen Grøn Burkina Faso op om arrangementet. Alle børn, unge og voksne er velkomne.

Scroll to Top