Træf Han Herred 2023

Velkommen til Træf Han Herred lørdag 17. juni 2023 i Torslev, Attrup og Skovsgaard

Træffet indledes med morgensang og fortælling i Torslev Kirke. Foto: Mattias Bodilsen
Træffet indledes med morgensang og fortælling i Torslev Kirke

Træf Han Herred-udvalget under Lokalhistorisk Samvirke for Han Herred byder velkommen til en hyggelig dag for alle, der holder af Han Herred!

Formålet med Træf Han Herred er som altid at være en hjemstavnsdag, hvor lokalbefolkningen kan mødes med de mange, »der Han Herreds land forlod«, og dem, der er flyttet hertil eller ­gæster egnen som turister.

Træf Han Herred har siden starten i 2001 gået på skift mellem vest og øst. Denne gang finder træffet sted i området omkring Torslev, Attrup og Skovsgaard.

Dagen begynder med morgensang i Torslev Kirke, hvor provst Folmer Toftdahl-Olesen vil berette om den prægtige kirkes spændende historie, der langt af sted knytter sig til adelsslægten Banner på Kokkedal.

Herefter går turen til Råd & Dåds økologiske gård med gartneri og ølbryggeri på Blushøj 4 ved Attrup, hvor vi får formiddagskaffe med rundstykker. Derefter en rundvisning med fortælling om det socialøkonomiske projekt, der er grundlagt 1994 og desuden omfatter Torvekøbmanden i Bonderup og en genbrugsbutik i Brovst.

Eftermiddagens program begynder med frokost på Skovsgaard Hotel, som ligeledes er et af områdets socialøkonomiske projekter. Herefter får vi en fortælling om hotellets helt specielle historie samt en rundvisning i de nyrestaurerede og udvidede lokaler – og ikke mindst tid til hyggeligt samvær, inden vi slutter med eftermiddagskaffe.

Program

Mødested: Torslev Kirke, Aggersundvej 37, Torslev, 9460 Brovst

Kl. 10.00
Velkomst, morgensang og fortælling om kirken ved provst Folmer Toftdahl-Olesen, Skovsgaard

Kl. 10.45
Vi mødes ved Råd & Dåd, Blushøj 4, Attrup, 9460 Brovst, og nyder formiddagskaffen med rundstykker. Desuden får vi en fortælling om projektet og en rundvisning i gartneriet og ølbryggeriet

Kl. 13.00
Frokost, eftermiddagskaffe og fælles hygge på Skovsgaard Hotel, Hovedgaden 26, 9460 Brovst. Fortælling om hotellets historie og en rundvisning i de nyrenoverede lokaler

Kl. 16.00
Tak for i år – og på gensyn til Træf Han Herred 2024!

Pris

Samlet pris for hele dagen kr. 275,00

Forudbetaling sker til Sparekassen Danmark reg.nr. (9070) kontonr. 1624925846

Skovsgaard Hotel sælger øl, vand og vin (kan ikke forudbestilles og forudbetales)

Praktiske oplysninger

Overnatning samt øvrige oplevelsesmuligheder og seværdigheder i området – se www.hanherred.dk/havogfjord eller www.visitjammerbugten.dk og visitnordvestkysten.dk

Tilmelding

Sidste mulighed for tilmelding var søndag 4. juni

Scroll to Top