Succes med ny Stressless-afdeling

Mads Fisker Thorsen i den nye Stressless-afdeling. Foto: Mattias Bodilsen
Mads Fisker Thorsen i den nye Stressless-afdeling. Foto: Mattias Bodilsen

Hos Dan-Bo Møbler / Brovst Bolighus har en ny, stor satsning på komfortable siddemøbler og senge betydet en væsentlig forøgelse af kundekredsen

Tre måneder efter åbningen af den nye Stressless-afdeling hos Brovst Bolighus kan indehaverne Mads Fisker Thorsen og Brian Krabbe Johansen notere sig en interesse, som overgår deres bedste forventninger.

– Specialafdelingen for Stressless-møbler er blevet en stor succes, og vi oplever søgning langt uden for vores primære lokalområde i Jammerbugt, fortæller Mads Fisker Thorsen, der ofte sender chaufføren af sted til nyoprettede adresser i butikkens kundekartotek.

– Stressless er svaret på manges ønsker til den ultimative lænestol eller sofa, og møblerne fås i utallige farver, både i læder og stof og med stel i henholdsvis stål og træ. Hertil kommer tilbehør i form af matchende sofaborde med videre.

Den nye afdeling, der er på ca. 100 kvm, blev åbnet i forsommeren efter tre års forarbejde og en større omrokering i butikken. Allerede fra starten har der været over 30 forskellige stole samt fem forskellige sofagrupper at vælge imellem, og Brovst Bolighus har investeret for ca. 800.000 kroner i varelager.

– Det er lidt af et scoop for os, idet det et otte år siden, den norske mærkevareproducent har åbnet en Stressless-forhandling i Jylland. Vi er således nøje udvalgt og er tilmed blevet en af de største forhandlere i Nordjylland, tilføjer Mads Fisker Thorsen.

Bolighus i stadig udvikling

Mads Fisker Thorsen og Brian Krabbe Johansen, der har dannet makkerpar i butikken gennem mere end 20 år og har været indehavere siden 2003, har konstant nye planer i skuffen for udvikling af deres virksomhed.

Det 2.500 kvm store forretningskompleks på Nyvej omfatter i dag flere selvstændige bygninger med hver sit tema – møbler, senge og belysning – og det stopper ikke her, lover de to unge møbelspecialister.

I sengebutikken, som alene omfatter 300 kvm og baserer sig på seks forskellige leverandører af madrasser, er der netop sket noget nyt og opsigtsvækkende, idet det kendte LAMA-mærke fra producenten i Hurup Thy nu er blevet relanceret efter syv års timeout fra markedet.

– Konceptet bag LAMA er blevet voldsomt fornyet, og der er anvendt en banebrydende teknik for at sikre optimal liggekomfort, forklarer Mads Fisker Thorsen. Der er indsat ekstra fjedre af en ny type, kaldet Unik, som giver en helt speciel støtte til kroppen.

Ud over sort og grå fås madrassen i romantiske blå og turkis farver, som man kender fra de gamle badehoteller.

Såvel Stressless som LAMA passer godt ind i makkerparrets målsætning om at kunne levere løsninger, som tilgodeser kunders individuelle ønsker. Trenden går i retning af, at møblerne sælges på bestilling for at leve op til maksimal komfort og kunne passes ind i hjemmets øvrige indretning og farvesætning.

Artikel fra Magasinet NORD september 2015, udgivet af NORDJYSKE Medier

Scroll to Top