Rejsebureau har succes med busrejser i ind- og udland

Kvalitet, gode oplevelser og tryghed er nøgleordet for Fjerritslev Rejser.
Kvalitet, gode oplevelser og tryghed er nøgleordet for Fjerritslev Rejser.
Fjerritslev Rejser har i 2013 udvidet sit program væsentligt og tilbyder nu over 40 rejsemål i løbet af året

Efter en beskeden start har Fjerritslev Rejser fået et solidt fodfæste som arrangør af såvel korte som længere busrejser i Danmark og Europa.

Rejsekataloget for 2013 er på hele 80 sider, og programmet omfatter nu mere end 40 rejsemål.

– Lige nu gælder det en tur til Holland for at opleve foråret i tulipanernes land. I løbet af sommeren og efteråret har vi rejser til eksempelvis det gamle DDR, kulturhovedstæderne Berlin og Prag, Nordens Venedig i Stockholm, Krakow og Zakopane i Polen samt Budapest i Ungarn for blot at nævne et lille udpluk af vores 2013-program, fortæller indehaver Hans Jørgen Holst.

– Vi har også en lang række én- eller todagesture rundt om i dejlige Danmark foruden besøg i det gamle grænseland Slesvig-Holsten.

Skiture til Harzen er en af nyhederne i Fjerritslev Rejsers 2013-program.

– Desuden har vi udvidet vores populære juleture til såvel København som Flensborg, Slesvig, Hamborg, Celle, Lübeck og Berlin. Og ikke mindst gentager vi succesen med sommerens ture til Cirkusrevyen på Dyrehavsbakken.

Kvalitet, gode oplevelser og tryghed er nøgleordet i Fjerritslev Rejsers program.

– Vi benytter os af moderne langtursbusser og bor på hoteller af god standard. På flere af rejserne er alt inklusive, selv drikkevarer. Desuden lægger vi stor vægt på, at vore gæster virkelig får noget at vide om de steder, vi besøger. Vi har egen guide med i bussen og benytter os ligeledes af dansktalende guider, når vi er i udlandet.

Opsamling foregår over hele Nordjylland med Frederikshavn, Thisted og Hobro som yderpunkter. Alene i Aalborg-området er der hele fire opsamlingssteder.

Hans Jørgen Holst tilføjer, at Fjerritslev Rejser gerne arrangerer individuelle rejser for virksomheder, institutioner og foreninger.

Scroll to Top