Ny webportal skal samle hele Thorup-Klim-området

Skærmbillede fra den nye thorupklim.dk
Skærmbillede fra den nye thorupklim.dk
Foreninger og erhvervsdrivende i Thorup-Klim-Vust er gået sammen om at etablere en helt ny fælles portal på internettet

Webportalen kan ses på www.thorupklim.dk (eller www.thorup-klim.dk), og nyskabelsen bygger videre på den hjemmeside, som Klim Landsbyforening gennem en årrække har drevet under samme navn. Den hidtidige hjemmeside videreføres under navnet www.klimlandsbyforening.dk

Alle foreninger og erhvervsvirksomheder kan få en gratis profil på den nye portal med henvisning til egen hjemmeside og/eller Facebook-side. Ligeledes er der en oversigt over institutioner, kirker og seværdigheder foruden en række nyttige faktaoplysninger om bosætningsmuligheder, transport, lokalhistorie med videre.

Små og store nyheder har en selvfølgelig plads på portalen, og en anden central del af den nye thorupklim.dk er den fælles kalender, som er etableret i samarbejde med KultuNaut, der en meget gængs internetkalender og i forvejen bruges af bl.a. VisitJammerbugten. På den måde får også områdets turister mulighed for at følge med i, hvad der sker i Thorup-Klim.

Portalen knytter i øvrigt til ved Facebook-siden »Det sker i Thorup-Klim«, hvorved der bliver rig mulighed for interaktion mellem foreninger og lokalbefolkning.

Mange af områdets besøgende og fastboende bruger også Instagram, hvor man eksempelvis uploader billeder med #thorupstrand og #klimstrand for at delagtiggøre andre i sjove og spændende ferie- og hverdagsoplevelser.

Målet med thorupklim.dk er at skabe overblik over de mange faciliteter og værdier, som skoledistriktet i den vestligste del af Jammerbugt Kommune rummer. Her er et rigt og alsidigt foreningsliv for alle aldersgrupper, her er to skoler og to kirker, dagligvarehandel, service- og produktionsvirksomheder og attraktive bosætningsmuligheder. Ikke mindst byder Thorup-Klim på en storslået natur omkring Bulbjerg, Klim Bjerg og Vejlerne foruden en attraktion helt i særklasse i form af kystfiskeriet i Thorup Strand.

Scroll to Top