Niels Krogsgaard ny træner for U18-drenge

Niels Krogsgaard ny træner for U18-drenge

Holdfællesskabet Team Vest Han Herred – som foreningerne TIF98 Trekroner og FIF Håndbold står bag – har ansat Niels Krogsgaard, Fjerritslev, som træner for U18-drengene i den kommende sæson

Ud over TVHH U18-drenge skal Niels Krogsgaard også stå for at træne FIF Håndbolds seniorherrer én gang om ugen.

Niels Krogsgaard, der er 48 år, er tidligere 1. holdspiller i FIF Håndbold og har de senere år fungeret som træner i Aars HK for klubbens U16- og U18-pigehold i 1. division.

Niels Krogsgaard er desuden på fjerde år tilknyttet Jydsk Håndbold Forbund kreds 2 som kredstræner og er ligeledes i gang med Dansk Håndbold Forbunds divisionstræneruddannelse, så det er en meget kompetent træner, der tilknyttes.

– Det er meget glædeligt, at det er lykkedes os at tilknytte en så kompetent træner som Niels til vores meget talentfulde U18-drenge, siger Mogens Bay, der er formand i FIF Håndbold.

– Niels er en meget grundig og seriøs træner, som selv har spillet på et højt niveau, så jeg er slet ikke i tvivl om, at der med ansættelse af Niels er basis for en god udvikling af vores U18-drengespillere.

– Endvidere glæder det mig, at en af FIF Håndbolds tidligere 1. holdspillere, som selv har børn, der spiller i klubben, vil give noget tilbage og medvirke til den positive udvikling, som både Team Vest Han Herred og FIF Håndbold er inde i, tilføjer Mogens Bay.

Scroll to Top