Kend din egn-sangaften i Klim Kalkovn

Klim Kalkovn. Foto: Ejgil Bodilsen
Klim Kalkovn. Foto: Ejgil Bodilsen
Tirsdag 28. august kl. 19 inviterer bestyrelsen for Klim Kalkovn i samarbejde med Lokalhistorisk Samvirke for Han Herred til en sang- og fortælleaften i de rustikke omgivelser på Klim Strandvej 68

Indledningsvis vil formand Kirsten Siksne, der er barnebarn af den seneste kalkværksejer, fortælle om Klim Kalkovn og de fremtidsplaner, som bestyrelsen arbejder med. Ønsket er, at det velbevarede kulturmiljø skal danne ramme om mange forskellige aktiviteter, ligesom det allerede har været tilfældet gennem de seneste 10 år med musik, kunstudstillinger samt naturvandringer og historiske rundvisninger.

Kend din egn-sangaftenen er faktisk et nyt tiltag, som måske kan gå hen og blive en tradition i Klim Kalkovn. Tanken er, at fællessang i kalkovnen skal flette sig ind i øvrige folkelige arrangementer såsom Sange ved havet og Sange i Tinghuset.

Ud over Kirsten Siksnes fortælling byder aftenen på en lille times fællessang efter Han Herred Sangbogen med Peter Olsen ved klaveret. Ligeledes har bestyrelsen en forfriskning til alle. Det koster kun en rund 20’er at deltage.

Scroll to Top