Velkommen til Træf Han Herred 2022
lørdag 18. juni ved Fosdalen og i Brovst

Træf Han Herred-udvalget under Lokalhistorisk Samvirke for Han Herred byder velkommen til en hyggelig dag for alle, der holder af Han Herred!

Formålet med Træf Han Herred er som altid at være en hjemstavnsdag, hvor lokalbefolkningen kan mødes med de mange, »der Han Herreds land forlod«, og dem, der er flyttet hertil eller ­gæster egnen som turister.

Træf Han Herred har siden starten i 2001 gået på skift mellem vest og øst. Denne gang finder træffet sted i om­rådet ved Fosdalen og Brovst.

Dagen begynder med morgensang i Lerup Kirke, hvor pastoratets tidligere sognepræst John Kristensen vil berette om kirkens spændende historie, der knytter sig til den nærliggende Vor Frue Kilde i Fosdalen og den keltiske indflydelse på den første kristne tid i Nordjylland.

Herefter går turen til Naturcenter Fosdalen for at besøge naturvejleder Svend Møller Nielsen, der er parat til at vise rundt og øse ud af sin store viden om Han Herreds natur. Her vil der også blive serveret en kop formiddagskaffe.

Eftermiddagens program begynder med frokost i Sport & Kulturcenter Brovst. Herefter bliver der lejlighed til at lytte til kommunalbestyrelsesmedlem i Jammerbugt Kommune Ulla Flintholm – og ikke mindst tid til hyggeligt samvær, inden vi slutter med eftermiddagskaffe.

Program

Mødested: Lerup Kirke, Fosdalvej 34, Lerup, 9460 Brovst

Kl. 10.00

  • Velkomst, morgensang og fortælling om kirken ved sognepræst John Kristensen

Kl. 10.45

  • Vi mødes ved Naturcenter Fosdalen, Fosdalvej 69, hvor naturvejleder Svend Møller Nielsen vil fortælle og vise rundt. Vi nyder desuden formiddagskaffen på naturcentret

Kl. 13.00

  • Frokost, eftermiddagskaffe og fælles hygge i Sport & Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, 9460 Brovst. Tale ved kommunalbestyrelsesmedlem i Jammerbugt Kommune Ulla Flintholm

Kl. 15.30

  • Tak for i år – og på gensyn til Træf Han Herred 2023!

Download programfolder i pdf-format her

Pris

  • Samlet pris for hele dagen kr. 250,00
  • Forudbetaling sker til Sparekassen Danmark reg.nr. (9070) kontonr. 1624925846
  • Sport & Kulturcenter Brovst sælger øl, vand og vin (kan ikke forudbestilles og forudbetales)

Praktiske oplysninger

  • Overnatning samt øvrige oplevelsesmuligheder og seværdigheder i området – se www.hanherred.dk/turist eller www.visitjammerbugten.dk og www.visitnordvestkysten.dk