Ung kunstner viser installationer i Klim Kalkovn

Ann Mai Lunde Røge udstiller i Klim.
I sammenhæng med udstillingen i Klim Kalkovn har Ann Mai fået lov at lave Land Art-kunst i det nærliggende kalkbrud tæt ved Restaurant Klim Bjerg.
Ann Mai Lunde Røge, der opvokset i Skerping, tager udgangspunkt i kalken og dens egenskaber, når hun sætter sin første soloudstilling op i efterårsferien

Indadvendt | Udadvendt er en soloudstilling af nyuddannede Ann Mai Lunde Røge (Master of Arts) i samarbejde med Kunst i Klim Kalkovn.

– Med udgangspunkt i kalken og dens egenskaber udfordrer jeg oplevelsen af kalkovnens rum gennem installationskunst. Udstillingen bygger på den personlige fortælling, som forholder sig til kroppen, følelser og identitet. Derudover byder udstillingen på maleri, tegning, tryk og performance, fortæller Ann Mai, der er opvokset i Skerping ved Fjerritslev.

Indadvendt | Udadvendt viser en stærk visuel udvikling over en seks års periode. Et forløb, som begyndte under et praktikophold hos kunstnerne Marit Benthe Norheim og Claus Ørntoft i 2006, netop afsluttet med fem års kunstuddannelse i England.

I sammenhæng med udstillingen i Klim Kalkovn har Ann Mai fået lov at lave Land Art-kunst i det nærliggende kalkbrud tæt ved Restaurant Klim Bjerg.

For mere information: www.annmai.dk

Åben fernisering søndag 14. oktober kl. 14-17
Åben daglig 15.-21. oktober kl. 11-16
Aftenåben fredag 19. oktober kl. 18.30-21

Scroll to Top