Flot sæsonstart for »Sange ved havet«

Over 200 var med til sæsonstarten på Sange ved havet i Slettestrand. Foto: Mattias Bodilsen
Over 200 var med til sæsonstarten på Sange ved havet i Slettestrand. Foto: Mattias Bodilsen
Der var stor tilslutning fra såvel lokalbefolkning som besøgende, da der blev taget hul på årets sæson af »Sange ved havet – fællessang i solnedgangen« ved Havbådehuset i Slettestrand

Over 200 fra nær og fjern deltog i fællessangen efter Han Herred Sangbogen, og aftensolen og den lune midsommervind gjorde sit til at gøre det til en både flot, indholdsrig og hyggelig begivenhed.

Mangeårig skoleinspektør Frank Nielsen, Fjerritslev, havde sammensat aftenens program, og som forsanger krydrede han programmet med små fortællinger og kommentarer.

Per Gregersen fra Jammerbugt Kulturskole sad ved klaveret, og ved sin side havde han tidligere Fjerritslev-borgmester Johan Svaneborg på violin.

Efterfølgende benyttede mange sig af muligheden for at nyde en kop kaffe, der blev serveret af Feriecenter Slettestrand, og at tage Havbådehusets smukke indre samt en udstilling af skibsakvareller fra Ole Ubbesens hånd i nærmere øjesyn.

Der var også lejlighed til at iagttage sejlads med et af Han Herred Havbådes nybyggede fartøjer, og mange fik tilmed oplevelsen af at se, hvordan båden blev trukket ud og halet i land ved hjælp af spillet på stranden.

Otte lokale organisationer, herunder Han Herred Turistforening og Hjortdal Beboerforening, står bag »Sange ved havet«, som fortsætter tirsdagene 15. juli og 5. august og slutter torsdag 14. august. Alle aftener kl. 20.

Se flere billeder her

Scroll to Top