1.400 besøgte håndværkermesse i Fjerritslev

Foto: Mattias Bodilsen
Foto: Mattias Bodilsen

Flagene blafrede i den skarpe forårssol og tog godt imod de 1.400 besøgende, da Ceste Træ A/S holdt salgsmesse i Idrætscenter Jammerbugt i Fjerritslev

Indenfor var der mulighed for at få en snak med Ceste Træs mange leverandører og benytte sig af de skarpe priser, som udstillerne fristede med.

Der er tale om Nordvestjyllands største byggeudstilling, som denne gang omfattede 60 udstillingsstande inden for elværktøj, arbejdsbeklædning og byggematerialer til håndværk, landbrug og institutioner.

– Vi havde på forhånd udsendt en avis og inviteret alle vore erhvervskunder til at hente gratis adgangsbilletter til dem selv og deres medarbejdere i det lokale Proff-center, fortæller Knud Erik Andersen fra Ceste Træ i Fjerritslev.

Der var endog tilbud om gratis bustransport, hvilket håndværkerelever fra Tech College Aalborg og EUC Nordvest i Thisted havde benyttet sig af.

Ikke uventet var mændene i flertal i de to messehaller, og dagen blev flittigt udnyttet til at købe ind til såvel virksomheden som til eget brug. Ceste Træ havde stillet trillebøre til rådighed som indkøbsvogne, og dagen igennem var der kø ved de tre kasser i forhallen, hvor der også var mulighed for at benytte sig af mobiltelefonen til betaling.

Midt på dagen var der spisning, som krævede en hel del logistik af arrangørerne. Det foregik i tre hold, som fik serveret mad og drikke i henholdsvis vandrerhjemmets spisesal og i et stort telt foran halkomplekset.

Arrangementet sluttede med standup-underholdning med komikeren Mick Øgendahl, der er fra Lolland-Falster og derfor følte sig godt tilpas blandt andre »udkantsdanskere«. På vegne af sin hjemstavn erklærede han, at man på Lolland var parat til at tage imod atomaffald fra Tyskland: – Så kan vi høste selvlysende sukkerroer fire gange om året!

Ceste Træ, der har hovedsæde i Thisted, omfatter ni nordvestjyske afdelinger fra Hurup i syd til Løkken i nord. Det var tredje gang, der blev afviklet salgsmesse, og hver gang har arrangementet fundet sted i Fjerritslev, som ligger lige midt i markedsområdet.

– Vi havde bevidst lagt salgsmessen sådan, at vi kunne udnytte en del af opstillingen fra forrige weekends forårsmesse i Idrætscenter Jammerbugt, fortæller Knud Erik Andersen, som har en finger med i spillet begge steder.

Han er en del af et team, bestående af folk fra alle Ceste-afdelinger, der har arbejdet med planlægningen gennem et års tid. Salgsmessen afvikles hvert andet år.

Scroll to Top