Rikke Ejsenhardt forpagter Klitrosen i Slettestrand

Rikke Ejsenhardt og Mads Muus værner om historien på Klitrosen. På billederne ses det oprindelige badepensionat fra 1916 og grundlæggerne Karoline og Marinus Pedersen. Foto: Ejgil Bodilsen
Rikke Ejsenhardt og Mads Muus værner om historien på Klitrosen. På billederne ses det oprindelige badepensionat fra 1916 og grundlæggerne Karoline og Marinus Pedersen. Foto: Ejgil Bodilsen
Den hidtidige direktør overtager hotellet, og i øvrigt fortsætter driften som hidtil

Efter fire år med Mads Muus som indehaver har ægtefællen Rikke Ejsenhardt Muus pr. 6. maj 2015 overtaget driften af Klitrosen Hotel & Restaurant i Slettestrand.

Det skyldes, at Mads Muus er gået personlig konkurs efter et uheldigt salg af sin virksomhed, Muus Svejseteknik, til en ny samarbejdspartner i 2013.

– Som følge af konkursen har det været nødvendigt at foretage en ændring af såvel ejerskab som drift af hotellet, som i øvrigt er i en rigtig god gænge med stigende besøgstal og aktivitetsniveau, fortæller Mads Muus.

– Det er derfor en stor glæde, at det er lykkedes at nå frem til en løsning, hvor Rikke forpagter hotellet, så driften kan fortsætte som hidtil.

Mads Muus vil fortsat være en del af det faste team bag Klitrosen og bakke sin hustru op i såvel den overordnede drift som de mange daglige gøremål. Ligeledes fortsætter Rikke Ejsenhardts bror Thomas E. Larsen som køkkenchef, således at det er de velkendte ansigter, der også i fremtiden møder gæsterne på hotellet.

Hotel Klitrosen, der begyndte som badepensionat, kan til næste år fejre 100-års jubilæum, og ægteparret Ejsenhardt Muus er glade for, at der nu kommer ro på de driftsmæssige forhold i god tid inden denne vigtige milepæl i hotellets historie.

– Vores plan er at videreføre de visioner, som var grundlaget, da vi genåbnede hotellet for tre år siden efter en årrække med skiftende ejere og nedslidte bygninger. Vi står i dag med et nyrenoveret hotelkompleks og indbydende faciliteter, som vore gæster føler sig godt tilpas i. Det får vi mange tilkendegivelser om.

– Vores restaurant serverer mad af høj kvalitet, ofte af de bedste råvarer fra Han Herreds natur, og vi har fundet vores egne nicher blandt de lokale hoteller, som vi i øvrigt har et fortrinligt samarbejde med. Blandt andet har vi i den forløbne sæson haft succes med at lancere romantiske vinterbryllupper. Derudover har vi gang på gang samlet fulde huse til foredrag med kendte personer om vidt forskellige emner.

– Dette koncept vil vi fortsat udvikle, så Klitrosen også i fremtiden skal være et attraktivt sted at mødes, nyde en god middag eller holde fest.

Både Rikke Ejsenhardt og Mads Muus har med liv og sjæl engageret sig i udviklingen af Slettestrand/Svinkløv og det øvrige Han Herred som turistdestination ved at deltage aktivt i foreningsliv og netværk og stille sig til rådighed med at hjælpe forskellige lokale initiativer på vej.

– For os er Han Herred den skønneste plet i kongeriget, og vi håber, at såvel lokalbefolkningen som egnens mange gæster vil bakke os op i, at Klitrosen får en lys fremtid længe efter 100-års jubilæet til næste år.

Scroll to Top