Hjem Fora Besættelsestidens Han Herred Hilsen fra Hannæs

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #2175
  Erik Ansø
  Medlem

  Hej med jer i projektgruppen.

  Tak fordi i vil have mig med. Jeg forestiller mig at denne projektgruppe vil været et spændende forum at være med i, og jeg møder gerne op, hvis der bliver kaldt. Jeg er ikke helt med på konceptet, men det kommer jo nok.

  Jeg vil lige præsentere mig kort: Navn: Erik Ansø. Født i 1960 i den midtjyske by Kjellerup. Min far blev apoteksbestyrer i Frøstrup i 1973, og jeg flyttede til Fjerritslev og senere Frøstrup i 1977-78. Jeg er udlært snedker ved Henry Vinter i Fjerritslev, og har de sidste 24 år været udviklingstekniker i Nors (NJA). Jeg har virket i Hjemmeværnet i mange år, men det er med årene helt gledet over i besættelseshistorie, med vægt på “hardware”. Jeg kommer over hele den danske Atlantvold, men holder allermest af Støttepunktsgruppe Bulbjerg-Vust, hvor jeg kommer ofte, og kender rigtig godt. Jeg holder meget af at lave udflugter/traveture bl.a. sammen med Skov- og Naturstyrelsen eller Besættelseshistorisks selskab for Thy og Vester Han Herred (BSTH) hvor jeg har været formand i en del år. Jeg har i øvrigt et godt samarbejde med Jens Andersen, Museumscenter Hanstholm (MCH).

  Som en lille begyndelse kunne jeg da godt tænke mig, at kommentere den udbredte opfattelse (også her i jeres oplysninger) af at, Bulbjerg badehotel er nedrevet i 1943. Den er nærmere nedrevet sommer/efterår 1944, i hvert fald efter 18/6 eftersom den står tydeligt på vedhæftede engelske luftfoto fra denne dato. Se vedhæftede udsnit.

  Mvh

  Erik Ansø

  #2183

  Dejligt, at vi får mulighed for at trække på din ekspertise, Erik!

  Det kunne være spændende at få klarlagt, hvornår nedrivningen af Bulbjerg Badehotel rent faktisk fandt sted.

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.